Bel ons +32(0)489/117.017
Openings uren Maandag - Zaterdag: 10h - 18h (na afspraak)

Over ons

Onze manier van werken

Auto opkopen

Wij kiezen onze auto’s steeds zorgvuldig uit met de focus op exclusieve modellen. Deze auto’s komen meestal van de eerste eigenaar en kunnen overnamewagens, ex-leasingwagens, bedrijfswagens of particulieren wagens zijn. Wij aan- en verkopen enkel Duitse merken zoals Audi, Volkswagen, BMW en Mercedes-Benz

Indien je interesse hebt om jouw auto te verkopen kan je jezelf aanmelden via dit formulier . Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen en stellen jou daarna onze concrete prijs voor.

Je hebt de mogelijkheid om jouw auto te verkopen zonder ‘keuring voor verkoop’ mits gedetailleerde beschrijving (schade, kilometerstand, bouwjaar, opties, foto’s,…). We bekijken de auto altijd samen met jou ter plaatse om alles zo correct mogelijk te laten verlopen.

Controle

Nadat wij een auto hebben aangekocht voeren we een zeer sterke controle op schade en verborgen gebreken uit. We willen immers niet dat je achteraf voor onnodige verrassingen komt te staan.

Als de auto volledig in orde is wordt deze gekeurd voor verkoop met een aanvraag tot inschrijving. Je ontvangt hierbij van ons een blanco keuringsrapport op meer dan 80 punten gekeurd. Daarnaast leveren wij bij de verkoop ook een gedetailleerde onderhoudshistoriek af.

Onderhoud & reparatie

Als wij zien dat bepaalde onderdelen slijtage vertonen gaan we deze steeds vervangen. Wij vinden het uiterst belangrijk dat je een auto koopt zonder de onnodige stress achteraf.

Ze krijgen ook een dieptereiniging en een polierbeurt voordat ze online komen. Zo zijn ze showroomklaar en kan je ze ter plaatse komen bekijken.

Verkoop

Wij verkopen onze auto’s onderhoudsvrij zodat je daarna geen bijkomende kosten hoeft te ondergaan. Je ontvangt hierbij een Carpass en 12 maanden garantie van ons. Je mag rekenen op luxe auto’s tegen scherpe prijzen in zeer goede staat.

Een levering aan huis is mogelijk mits kleine meerprijs (afhankelijk van je woonplaats).

Meer informatie over ons aanbod van de auto’s die wij momenteel te koop hebben staan vind je hier

Hulp nodig bij het zoeken van uw wagen? Contacteer ons
Compare List